Tratament alternativ

     Cititi aceasta pagina deoarece dumneavoastra sau unul dintre cei apropiati dumneavoastra, a fost diagnosticat de cancer sau, mai rar, doriti sa stiti mai multe despre acest subiect pentru a va proteja inainte de a fi diagnosticat cu acest nemilos diagnostic.
     În ciuda pretinselor eforturi de a gasi un tratament, rata vindecarii cancerului este aceeasi ca la începutul secolului: 16%. În general oncologii fac referire la rata de supravietuire la 5 ani ca rata de ”vindecare”, chiar daca pacientul moare la o zi dupa împlinirea celor 5 ani.
     Cresterea acestei rate de supravietuire este în relatie directa cu diagnosticarea timpurie, ceea ce nu are nimic de-a face cu rezultatul vreunui tratament.
     Realitatea e chiar mai neagra. Un studiu realizat de un biostatistician German Ulrich Abel in 1993 a aratat ca rata reala de vindecare in cazurile de tratament standard alopat (chimio, radiatie si chirurgie) este de 4%. Acesta e realitatea. Statisticile afirma ca 96% din pacientii tratati conventional mor din cauza cancerului sau din cauza complicatiilor aparute dupa aceste tratamente. Singurele tipuri de cancere care au o rata de vindecare mai buna – de aproximativ 35% - sunt cele ale sangelui ca de pilda leucemia. Acest procent e atat de mic incat e de inteles ca orice alt tratament alternativ aparut, netoxic, verificat pe un numar rezonabil de persoane merita facut public.
     Efortul statului roman este foarte mare (in anul 2003 s-au importat citostatice in valoare de 1700 de miliarde de lei -55 milioane USD- pentru cei aproximativ 320000 de bolnavi de cancer aflati in evidenta) in acest domeniu, iar societatea civila trebuie sa se sesizeze.
     Cateva tratamente de-a lungul timpului si-au dovedit eficacitatea. Cauzele pentru care nu au fost promovate tin de dorinta industriei farmaceutice de a-si pastra profiturile pe de o parte, iar pe de alta ca insusi bolnavul, trebuind sa faca o schimbare in stilul de viata, refuza.
     Tratamentele pe care le-am amintit mai jos au fost verificate cu succes pe mii sau zeci de mii de bolnavi, pentru fiecare existand documentatie si marturii.
• Tratamentul cu produsul Catavit
• Tratamentul Rudolf Breuss
• Tratamentul Gerson
• Tratamentul Popa Valeriu si Petre Anca
• Tratamentul cu Cartilaj de Rechin
• Tratament cu Apa cu continut scazut de deuteriu
• Tratamentul cu Isorel