Dieta

     Tratamentul prin post

     Terapeutii care au obtinut cele mai notabile rezultate in Romania sunt Valeriu Popa si Petre Anca. Mii de bolnavi, poate zeci de mii, considerate cazuri irecuperabile, fara nici o sansa, de doctorii oncologi, au fost ajutate sa se vindece de acestia. Se insista, ca si in terapia doctorului Max Carson, pe restaurarea capacitatii corpului de a- si reface sistemul imunitar propriu. Curatirea, detoxifierea ficatului si organelor interne, o hrana vie, bogata in vitamine esentiale, fibre, clisme periodice, activitate fizica in aer liber, oxigenarea narurala a corpului, o viata echilibrata emotional este baza tratamentului lor. Metoda este comuna poate mai multor terapeuti. Ceea ce e uimitor e ca atat Valeriu Popa cat si Petre Anca au reusit sa dea un diagnostic corect, doar printr-un contact vizual cu persoana bolnava, atat bolii ca locatie, cauzele aparitiei ei cat si perioada aparitiei in organism. Aceasta calitate uimitoare da siguranta pacientului, care va trebui sa lupte cu propriile deprinderi gresite de alimentatie, ca va fi ajutat in toata perioada de dezintoxicare si vindecare.
     Rezultatele care se obtin in urma unui post total sunt incredibile, de neimaginat, dar in acelasi timp respinse cu vehementa de medicina alopata. Eliminarea tumorilor, diminuarea dimensiunilor acestora, retragerea ganglionilor, eliminarea calculilor, eliminarea tulburarilor neuromotorii, reechilibrarea metabolismului si multe altele.
     De mii de ani se demonstreaza ca nu exista gen de boala care sa nu fie inlaturata sau diminuata de un post total. Este foarte important ca postul sa fie facut in functie de stadiul bolii si de starea energetica a organismului. Se poate face oricand dar este bine sa fie facut sub indrumarea cuiva care a trait aceasta experienta. Sunt momente critice in desfasurarea postului si anume revenirea din post sau stingerea postului. Aceasta revenire trebuie sa aiba obligatoriu cel putin durata postului sau chiar mai mare, pentru ca altfel se pot produce perturbari grave in organism sau chiar moartea. Se recomanda o perioada de prerevenire de 7 zile in care se face trecerea de la abstinenta totala la un nou regim de alimentatie, si un regim de revenire de 45 de zile.
     Regula este ca postul sa fie „stins cu supe lungi” sucuri de fructe si legume, cruditati – legume, fructe rase, cereale terci (fierte si pasate), ceaiuri. Deci cea mai importanta perioada, acolo unde se fac cele mai mari greseli, este perioada de revenire.
     In afara perioadei de concediu, domnul ing. Col(r) Petre Anca poate fi gasit la telefonul 0244/238279 sau 0722/724012, la sediul fundatiei sale ”In Memoriam Ing. Valeriu Popa” din Valeni de Munte –Judetul Prahova.