Catavit

Produsul si-a dovedit eficienta in recuperarea sau imbunatatirea vietii a mii de pacienti bolnavi de cancer.

Avantajul produsului CATAVIT este ca poate sa fie luat impreuna cu tratamentele alopate. Este chiar indicat in tratamentul oncologic, deoarece anuleaza efectele nocive ale chimioterapiei, ajuta la fixarea tumorilor in tratamentele radiologice si impiedica raspandirea celulelor canceroase dupa interventiile chirurgicale. In plus datorita compozitiei, a putut fi avizat ca supliment alimentar, aceasta confirmand in plus faptul ca nu este deloc toxic.

In urma administrarii regulate se constata refacerea functiilor tractului digestiv. Pacientii recapata pofta de mancare, incep sa ia in greutate si simt ca starea lor e mai buna.

Astfel pacientul are timp sa inteleaga ce a fost gresit in modul de viata de pana la declansarea bolii (fumat, hrana saraca in nutrienti, mediu toxic, stres, lipsa de activitate fizica etc.), sa inceapa treptat sa schimbe aceste obiceiuri de viata gresite.

Ca tratament naturist poate fi asociat cu oricare altul. Producatorul atrage atentia ca nu poate fi asociat cu tratamente ce presupun intreruperea alimentatiei pe perioade lungi de timp (cum este tratamentul cu oarecare succes in Romanaia al terapeutilor Popa Valeriu si continuat de Petre Anca). Se constata ca pacientii sunt oricum subnutriti, pentru o gama mare de nutrienti, pentru a mai suporta si dietele fara hrana (doar cu apa distilata pe perioade lungi - necesare la inceputul tratamentului la aceste terapii). Treptat organismul bolnav isi va reface sistemul propiu de aparare, sistemul imunitar si anticorpii de calitate.

O actiune observata adiacent (pacienti care au cancer dar si alte afectiuni), o are si asupra cazurilor de ulcer si hepatita B (in cazurile avansate, chiar cu ascita) - vezi si http://www.catavit.ro/confirmari.php.

Studiile au aratat ca metabolismul celulei canceroase este unul inferior celulei normale, acestea neputand avea decat unul de fermentatie, deci nu poate metaboliza lipidele. Zaharurile, glucoza, este bine sa fie, pe cat posibil, micsorate din alimentatie. Altfel acestea nu vor face decat sa hraneasca tumorile.

Sunt medici care au vazut rezultatele CATAVIT-ului la bolnavii aflati sub directa lor observatie si s-au aratat interesati de acest tratament. Dar exista si medici care nu vor sa aplice decat terapia clasica pentru aceasta boala. O problema este si faptul ca, fata de terapia clasica administrata in sectiile oncologice, acest produs nu este gratuit. Altfel ar trebui sa fie adaugat, datorita imbunatatirii generale a starii de sanatate, tuturor pacientilor bolnavi de cancer.